Rólunk

A diszkrét takarítócég – a takarítás tiszta munka

Mottónk: “Tisztaságot teremtünk a legmagasabb diszkréció mellett.”

Több mint 25 évnyi szakmai tapasztalattal bírunk. Fő profilunk az irodák, társasházak, raktárak takarítása Budapesten, akár több ezer négyzetméteren is.

Mi a titkunk?

Egyszerű: mindig az ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva nyújtjuk a létező legmagasabb szintű takarítói szolgáltatást.

Időpazarlás nélkül, minden helyiségben a megfelelő takarítószert és -gépet alkalmazva takarítunk, kímélve a környezetet, óvva a berendezést. Bel- és kültéri takarítást egyaránt vállalunk, profi takarítói gárdával és saját alpintechnikai csapattal rendelkezünk.

Mikor dolgozunk?

Akár napi takarítás, akár alkalmi, mindig a Neked megfelelő időpontban kezdünk neki a takarításnak. Munkaidőn kívül, esti vagy hajnali órákban, hétköznap vagy hétvégeken – mi Hozzád igazodunk.

Megbíznak bennünk az ügyfeleink

A bizalomra építve végezzük a munkánkat. Sok esetben találkozunk belsős anyagokkal, előfordulnak a nyitva hagyott munkaállomások is, és a legtöbb íróasztalnál személyes tárgyak is akadnak.

Számunkra a privát szféra szent és sérthetetlen!

Mindent megteszünk, hogy napról napra ugyanazok a munkatársaink menjenek Hozzád takarítani, akik első alkalommal is.

A helyismeretük révén gyorsabban tudnak ugyanolyan alapossággal takarítani és pontosan ismerni fogják, melyik munkatársad asztalánál/ munkaállomásánál hogyan takaríthatnak.

Referenciáink

Egy jó referencia többet ér ezer szónál. Nézz szét mindazok portáján, akik velünk dolgoznak, informálj le minket – és utána vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mikor lehet majd nálatok is így!

Call Now Button