Referenciáink

Minden szónál többet ér a valós referencia

Cégünket egyre több nagy szolgáltató és irodaház fenntartó választja, olyan megbízók, akik a legjobbak lévén nem elégszenek meg kevesebbel.

Tisztasággal segítjük a tudományt

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem több épületét is mi takarítjuk kívül és belül, profi, összeszokott csapattal, a legkorszerűbb gépparkkal. A mi felelősségünk, hogy a Szentkirályi utcai és a Práter utcai egyetemi épületek ragyogjanak a tisztaságtól.

Ha szeretnéd, hogy a te campusod is ilyen tiszta legyen, kérj már most ajánlatot tőlünk itt!

Tiszta irodaházban maradnak meg a cégek

Minél több új irodaház épül, annál könnyebben költöznek át a cégek a régi helyről, ha nem érzik úgy, hogy kifogástalan szolgáltatást kapnak. Ha egy irodaház tulajdonos meg akarja tartani ügyfeleit, a tökéletes tisztaságnál aligha érheti be kevesebbel!

Ők már velünk takaríttatnak:

  • Déli pályaudvar irodaház
  • Coffely irodaház
  • Maerx

Mi a titkunk?

Összeszokott csapattal, több mint 25 év szakmai tapasztalattal, korszerű gépparkkal végezzük a takarítást, amelynél minden folyamatot megtervezünk.

Kidolgozott takarítási protokollokat alkottunk az évek folyamán, a munkatársaink tevékenységét rendszeresen ellenőrizzük és állandó kapcsolatban állunk a fenntartókkal.

Hívj vagy írj nekünk, és 24 órán belül reagálunk a megkeresésre.

Árajánlatot helyszínbejárás után szeretünk adni.

Becsülettel árat mondani azután tudunk, hogy minden helyiséget és takarítási igényt felmértünk – ám bőven rendelkezünk annyi tapasztalattal, hogy sok esetben helyszínbejárás nélkül is tudunk árajánlatot adni.

Hívj és jövünk!

06 20 575-15-95

Hívj!