Irodaház takarítás árak – az egyik leggyakoribb keresőszó a google felületén a témában. Mindenki szeretné előre tudni, mennyibe fog kerülni a szolgáltatás. Ám valós árakat a neten nagyon ritkán fogsz találni, hiszen ahány irodaház, annyi különböző konstrukció.

Mindenhol árajánlatot kell majd kérned – de hogyan hasonlítsd össze az ajánlatokat, hogy a legjobb konstrukciót kapd?

 

Spórolj az irodaház takarítással

 

Vannak munkák, amiket lehetetlen látatlanban beárazni: az autó javításának árát nem tudják megmondani, amíg nem tudják, mi a hiba, a ház építésének költségeit nem lehet megsaccolni alaprajz nélkül, és az irodaház takarítását sem tudjuk beráazni, amíg nem tudjuk, hogy mekkora irodaházról van szó, milyen gyakran kell takarítani, és van-e valami különleges kérése a megrendelőnek.
Ezért kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot: személyesen mérjük fel a terepet, hogy mekkora munkáról van szó, és ez alapján tudunk pontos árajánlatot adni.

  • Tudjuk, hogy a piacon verseny van. 

  • Tudjuk, hogy mástól is kértél árajánlatot.

  • Tudjuk, hogy ezt össze fogod hasonlítani a miénkkel.

Mi örülünk ennek a versenynek, hajrá, győzzön a jobbik!

Ahhoz viszont, hogy tényleg az igazi nyertest válaszd, és ne legyenek később sem kellemetlen meglepetések, érdemes néhány dolgot végiggondolni, amikor előtted vannak az árajánlatok.

5 dolog, amit át kell gondolnod az irodaház takarítási árakkal kapcsolatban

 

1. Van az árajánlatok között olyan, ami látatlanban készült?

Dobd ki!
 Ahogy fentebb is írtuk, előzetes egyeztetés, illetve terepszemle nélkül lehetetlen valós árajánlatot adni. Ez valószínűleg csak egy hozzávetőleges, jól kinéző minimál-ár, amivel a cég eléri, hogy őket válaszd – de a végén, amikor meglátják az irodádat, bonyolultságát, méretét, akkor nagy valószínűséggel feljebb kúszik majd az összeg!

2. Van az árajánlatok között olyan, ami óradíjas? Fontold meg!


Néhány cég nem végösszeget ír az árajánlatba, hanem egy óradíjat, vagyis X forintba kerül egy óra takarítás. Ez korrektnek néz ki, de te vajon tudod-e pontosan, hogy hány órát fog igénybe venni az irodaházad kitakarítása?

Ne abból indulj ki, hogy otthon 10 perc alatt kiporszívózol: a fertőtlenítés, portörlés, rendrakás, mosogatás, a kukák kiürítése mind-mind ideszámít. Egy profi ránézésre tudja, hogy mennyit kell majd eltöltenie az irodaház takarításával, de aki nem csinált még ilyet, az könnyen mellélőhet, és így lehet, hogy rossz árral kalkulálsz majd.

3. Mit tartalmaz az árajánlat?


Csak porszívózás, vagy benne van a mosogatás is? A felső polcokat és az asztalokat is letörlik? A szemetet elszállítják, vagy az irodaház kukáit terhelik vele? Fontos, hogy alaposan tájékozódj, mert lehet, hogy a szimpatikus, olcsó árajánlatra rá kell még fizetned, ha „extrákat” akarsz!

4. Benne vannak az árban a takarítószerek?


Van cég, amelyik hozza magával az eszközöket és a takarítószereket, mások pedig leadják neked a listát, és veled szereztetik be a kellékeket. Sőt, olyan cég is van, amelyik listát sem ad, csak az irodaházban lévő dolgokat használják – és ha éppen elfogyott nálad a fertőtlenítő, vagy nem is volt, mert korábban nem volt rá szükség, akkor bizony hiányos lehet a higiénia…

5. Milyen takarítást kapsz a pénzedért?

Itt nem csak a minőségre gondolunk – az is fontos persze, de ez csak a szerződéskötés után derül ki – hanem a takarítás „zöldségére”. Nagyon fontos, hogy kíméljük a környezetet, minimalizáljuk a káros anyagok, vegyszerek használatát, hiszen amit a csatornába öntünk, az előbb-utóbb a folyóinkban, ivóvizünkben köt ki.

A zöld takarítás a kollégák szempontjából is lényeges kérdés, hiszen a sok vegyszer kiválthat, vagy súlyosbíthatja az allergiát, és nyilván nem az a cél, hogy megmérgezd az irodaházad dolgozóit…
Nem mondjuk azt, hogy minket válassz, mert mi leszünk a legolcsóbbak, legjobbak, legszebbek, és legokosabbak. 
Azt mondjuk, hogy mérlegeld az árajánlatot a fenti szempontok alapján: ne csak a végösszeg döntsön!
Ha tőlünk kérsz árajánlatot, minden esetben korrekt, átlátható, könnyen értelmezhető dokumentumot adunk, és szívesen meg is magyarázzuk neked az egyes tételeket, hogy pontosan tudd, mit kapsz majd, és mennyiért.

Az irodaház takarítás kalkulált árai nem változnak, amit az árajánlatban látsz, az fog szerepelni később a számlán is. És ami az egyik legfontosabb: mindig odafigyelünk kollégáid és a környezet védelmére!

Kattints ide és kérj egy igazán korrekt árajánlatot!

 

 

Call Now Button