Az iroda takarítás nem mindig egyszerű vagy gyors munka, főleg akkor, ha egy irodaházat kell kompletten kitakarítani. Ezek a feladatok ugyanis egy embernél többet kívánnak. De ez nem jelenti azt, hogy horror összegeket kellene kifizetnie a valóban professzionális, szakszerű takarításért: ha jól választ, akkor a könyvelője is boldog lesz!

Amikor az iroda takarítása rémálom

 

A takarítónő mindig akkor jön, amikor a legnagyobb munka van.

A tavaszi nagytakarítás előtt minden alkalmazott napokig pakol, hogy elférjenek majd a takarítók.
A takarítás hajnalban van ugyan, de az első beérkezőknek még hosszú percekig szellőztetniük kell (a téli mínuszokban is), hogy a takarítószerek kaparó szaga eltűnjön az irodából.

 

Ismerős problémák?

 

Ezek miatt hiszik azt sokan, hogy a takarítás minden irodaházban egy rémálom. 
Pedig máshogy is lehet!
Mi előre egyeztetett időpontban jövünk, mindig ugyanakkor, vagy mindig máskor – attól függően, hogy a te cégedben hogyan zajlik a munka.

Szinte teljesen láthatatlanok vagyunk, ember- és környezetkímélő tisztítószereket használunk, azt is mértékkel: csak annyit, amennyire szükség van.

Az a célunk, hogy tisztaság legyen, és nem az, hogy a szagokkal megfojtsuk a csapatodat 🙂

 

Iroda takarító

Iroda takarítás szakszerűen

 

Ezen felül olyan „apróságokra” is odafigyelünk, ami sok más cégnek eszébe sem jut, a te irodádban viszont nagyon is számít!

Ilyen például az allergiás betegek növekvő száma: kiemelt figyelmet fordítunk ezért arra, hogy ne terheljük további allergénekkel a területet.

A környezettudatos szemlélet jegyében cégünk minden esetben szakszerű zöld takarítást végez.

A működéshez szükséges szakhatósági engedélyekkel, irritatív vegyszerektől mentes, kizárólag minőségi és környezetbarát tisztítószerekkel dolgozunk.

Ezen felül hatékony, portalan takarítással és szakszerű takarítógépekkel állunk rendelkezésére a komfortos, tiszta iroda megteremtésében.
Iroda takarítási szolgáltatásunk esetén választható és kombinálható szolgáltatásaink:

  • napi takarítás
  • heti takarítás
  • havi takarítás
  • szőnyeg és kárpittisztítás
  • gőztisztítás
  • padlótisztítás és bevonatolás
  • külső és belső ablaktisztítás
  • alpintechnikás kül- és beltéri felülettisztítás
  • fertőtlenítés

Célunk, hogy a dolgozók közérzetét és higiénés igényeit kielégítő munkát végezhessünk.

Időszakos takarítás igénylése esetén vállaljuk az esetleges építkezés, felújítás utáni takarítás elvégzését, avarsöprést és lombgyűjtést, valamint havazás esetén hótakarítást és jégmentesítést is, ha az irodádnak kertje, udvara van.

 
Cégünk minden esetben profin, precízen dolgozik, ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy balesetek bármikor előfordulhatnak, főleg, ha gépek segítségét is igénybe vesszük. Éppen ezért munkánkra minden esetben 25 millió forintos értékhatárig felelősséget vállalunk.

Minőségi garanciánk és felelősségbiztosításunk mellett céged teljes diszkréciónkat élvezheti.

 
Amennyiben úgy döntesz, profi csapatunkra bízod irodád takarítását, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig igényeidhez szabva tudunk neked árajánlatot küldeni, illetve takarítási tervet kidolgozni az általad megadott feltételeket és előírásokat figyelembe véve.

 

Hívj!