Az iroda, vagy ipari takarítás rejtelmei

Ki ne álmodna arról létesítmény vagy irodavezetőként, hogy munkatársai, sőt főnökei is elismeréssel nyilatkoznak az általad megbízott alvállalkozó munkája iránt?

Különösen igaz ez a takarítószeményzet munkájára, hiszen mindenki szívesebben megy be a munkahelyére, hogyha tisztaság és rend van és a kávé illata mellé még kellemes illatok is belengik a helyiségeket. Lehet ez egy ipari takarítás, ügyvédi iroda takarítás, sőt társasház takarítás is,a végeredmény, hogy tiszta és rendezett környezetben jól indul a napja mindenkinek.

Nem mindegy azonban, hogy kiket bízunk meg a feladattal, hiszen különösen érzékeny helyzetek adódhatnak a nem megfelelő munkavégzésből, mindenki tudja, hogy a takarítás bizalmi feladat.

Hatványozottan igaz ez ipari létesítmények takarításánál, hiszen akár egy gyógyszeripari cégre gondolunk, akár autóiparra vagy más telephelyekre a szabályok betartása és a titoktartás a legfontosabb.

Elég egy figyelmetlen mozdulat vagy egy nem megfelelő takarítószer használata és máris óriási károkat okozhat az érzékeny ipari berendezések és eszközök számára. Arról nem is beszélve, hogy milyen fontos dokumentumok kerülhetnek a takarítók kezébe, amelyeket jobb nem nyilvánosságra hozni.

Ezért érdemes megbízható ipari takarítókra bízni, akik már rendelkeznek tapasztalattal, nem okoz nekik gondok a több ezer, sőt több tízezer négyzetméter takarítása sem, és képesek felelősséget vállalni akár több milliós értékhatárig is.

Irodatakarítás esetében is érdemes szakértőkre bízni a munkát több okból is.

Egyrészt mivel a különböző allergiás megbetegedések egyre inkább népbetegségnek számítanak, így nem árt odafigyelni, hogy milyen eszközökkel és takarítószerekkel dolgozik az alvállalkozó. Ezért dolgozunk kizárólag allergiamentes, zöld irodatakarítási módszerekkel, amiben természetesen maximálisan szem előtt tartjuk a megrendelők igényeit is.   A zöld irodatakarítás magas minőségű, környezetbarát tisztítószereket és hatékony, portalan takarítást takar, ami amellett, hogy a munkatársak egészségét őrzi, állagromlás nélkül tisztítja az irodai bútorokat és a padlót is.

Fontos szempont még szakértői gárda választásakor az is, hogy megfelelő eszközparkkal és szakképesítéssel rendelkeznek vagyis a napi portörlés mellett képesek a gőztisztításra, szőnyeg és kárpittisztításra, sőt alpin technikával az üveg felületek kül-, és beltéri takarítására is.

Bár a fentiek mind igazak lehetnek a társasház takarításra is, azonban mégis speciális terület, ami szakértelmet igényel. Itt ugyanúgy szigorú törvényi előírásoknak kell megfelelni, ami több egyszerű portörlésnél és felmosásnál. Éppen ezért a társasházak esetében külön ajánlatcsomagot dolgoztunk ki, ami a liftekre, szeméttárolókra kiterjedő, sőt a ház környékét magába foglaló szolgáltatás, amiről bővebben rovatunk következő cikkében írunk majd.

Felkeltettük az érdeklődését?
Hívjon és beszéljük meg a többi személyesen!
06 20 575 15 95

 

Hívj!