Az ablakok tisztítása mindig egy olyan dolog, amit jobban szeretnénk nem elvégezni. Akár allergia miatt, akár a vegyszerek utálata vagy a létrán való tériszony okán, örökké mégsem halogathatjuk. Szerencsére már kérhető professzionális segítség magánszemélyek és cégek számára is!

 

Ablaktisztítás? Brr… szúrós szagú vegyszerek, a szemünkbe tűző nap, örökké csíkos végeredmény, és persze rengeteg, rengeteg fárasztó munka egy lakás összes ablakának alapos megtisztítása. A tökéletes eredményt pedig csak rövid ideig élvezhetjük, az első vihar, vagy – rosszabb esetben – egy kósza galamb, és máris újra foltosak az ablakaink.

Hogyan lehetne ezt az egész ablaktisztítás macerát a minimálisra csökkenteni?

 

Kevesen tudják, de a jó ablaktisztítás tovább tart. Mármint nem csak maga a takarítás vesz több időt igénybe, hanem az eredménye is tartósabb, vagyis ritkábban kell megismételni! 
Érdemes tehát nagyon alaposan megtisztítani/ megtisztíttatni azokat az üvegfelületeket…

 

Miért bízd másra az ablaktisztítást?

 

Vannak, akik annyira utálják az ablaktisztítást, hogy hónapokig, sőt évekig halogatják, míg végül már olyan mocskosak az ablakok, hogy valóban iszonyatos munka alaposan letakarítani őket. Arról nem is beszélve, hogy még egy szép tavaszi napon is csúnyább a látvány koszos ablakon keresztül, hideg téli reggeleken pedig kifejezetten életkedv- gyilkos a vastag por az üvegen.

 

De ki mondta, hogy neked kell letakarítani az ablakot?

 

Miért ne szabadulhatnál meg ettől a nemszeretem-feladattól? A legtöbb ember ma már a kenyeret a pékségben veszi, a ruháját a boltban vásárolja, és ha bepiszkolódott, akkor a mosógéppel mosatja ki – így több időt tud azokkal a dolgokkal tölteni, amik igazán fontosak. Akkor miért kellene pont az ablaktisztításra fél napokat szánni?

 

Professzionális ablaktisztítás magánszemélyeknek

 

Ablaktisztítás

 

Festés, felújítás, vagy csak egy szimpla tavaszi nagytakarítás során elkerülhetetlen az ablakok és egyéb nyílászárók alapos tisztítása. Azok számára, akik nem szeretik vagy allergiásak a vegyszerekre, és az ecetszagból is elegük van, a teljesen környezetbarát tisztítószerekkel való munka az ideális.

 

Éppen ezért dolgozunk mi is az EU-s követelményeknek megfelelő, ökológiailag lebomló tisztítószerekkel és környezetbarát gépeket használva.

Fontos, hogy az ablaktisztítás során a reluxákra és redőnyökre is megfelelő figyelmet fordítunk, azok ugyanis használat közben újból gyorsan beszennyezhetik a frissen takarított ablakokat, és az egész fabatkát sem ér.

Ablaktisztítás cégeknek és magánépületeknek

 

Cégek és magánépületek, irodaházak és egyéb nagy üvegfelülettel rendelkező épületek számára fontos, hogy olyan emberre/ emberekre bízzák a takarítást, akik képesek professzionális munkát végezni a felületes tisztogatás helyett, akár az épületek magasabb szintjein is, kívül-belül.

 

Csapatunk számára alapvető, hogy minden esetben pontos, alapos munkát végezzenek, felszerelésük pedig a legnagyobb biztonságot nyújtja számukra munka közben. A magasban járva bevetjük az alpintechnikát, miközben törekszünk a környezetünk kímélésére, és környezetbarát tisztítószerekkel varázsoljuk csillogóvá az összes üvegfelületet.

 Ha szeretnéd, hogy ablakaid vagy céged hatalmas üvegfelületei tisztán ragyogjanak, vedd fel velünk a kapcsolatot!   Igény szerint egyéb takarításokat (iroda, ipari területek vagy magánlakások, társasházak tisztán tartása) is vállalunk.

Hívj vagy írj nekünk, és az ajánlatkérés beérkezésétől számított 24 órán belül reagálunk a megkeresésre.

Az ajánlatkérés és a helyszíni felmérés minden esetben ingyenes és kötelezettségmentes.

 

Hívj!