Ha tiszta az ablak, minden világos, avagy ablaktisztítás profin

 

Nem is olyan régen, anyáink idejében még az ecetes víz és a jóféle újságpapír volt az ablakpucolás magasiskolája.

Igaz, hogy utána egy napig ecettől illatozott a lakás, de tény és való, ha valaki alapos munkát végzett makulátlan és csillogó volt az ablaka. Egészen az első esőig…

Manapság már sokkal modernebb eszközökkel vesszük fel a harcot az ablaküveget ellepő kosz ellen, de egyáltalán nem mindegy, mivel oldjuk fel a piszkot. A régimódi ecetes módszer, bármennyire is büdös volt, nem tartalmazott egészségre káros összetevőket, leszámítva a nyomdafestéket a papíron.

Ablaktisztítás lehúzóval

A technológia fejlődésével különböző vegyi anyagokat kevertek össze a gyártók, amelyek segítségével gyorsan és tökéletesen megtisztíthatóak az üvegfelületek, de ezek igen mérgezőek voltak, ráadásul nemcsak a felhasználó – főleg az allergiások vagy a tüdőproblémákkal küzdők – egészségét károsítják, hanem a környezetet is. Ezt felismerve és engedve az egyre környezettudatosabb felhasználók igényeinek, egyre több gyártó fordult az ökológiailag lebomló vegyületek felé.

Ha azonban még így sem érezzük magunkat kellő biztonságban, vagy éppen utálunk a létrán pipiskedve kínlódni az ablakok megtisztításával, van még egy lehetőség.

Kérhetünk professzionális segítséget, így, míg a szakemberek csillogóvá varázsolják a tavaszi nagytakarítás idején az ablakokat, mi foglalkozhatunk mással!

 

 

Hívj!