Ablaktisztítás

Tiszta fény áradhat be a házba az ablaktisztítás után

Összeszokott csapattal, a legkorszerűbb ipari ablaktisztító eszközökkel, ellenőrzött, környezetbarát, tisztítószerek felhasználásával, körültekintően és ügyfeleink igényeinek megfelelően hibátlan, minőségi szolgáltatást nyújtva végezzük el megbízásainkat.

Ablaktisztítás magánszemélyeknek

Legyen szó akár festés-, felújítás utáni ablaktakarításról, célunk, hogy a ránk bízott nagy üvegfelületeket, valamint a takarítandó helységek nyílászáróit, igény szerint reluxáit, redőnyeit is gyorsan, precízen, az Európai Uniós követelményeknek megfelelő, ökológiailag lebomló tisztítószerekkel, környezetbarát gépeket és megoldásokat használva varázsoljuk ragyogóan tisztává.

Ablaktisztítás cégeknek, közületeknek

Önmagában az ablaktisztítási szolgáltatásunkat is igénybe veheti cégek. Minden tisztítási feladatot megoldunk, az emeletek számától függetlenül, és akár a legnehezebben elérhető felületeken is, alpintechnikával.

A legmodernebb takarító eszközökkel, korrekt árakon vállaljuk üzletek-, irodák-, szórakozóhelyek-, konditermek- és egyéb, közületi ingatlanok ablakainak, ablakkereteinek, ablakpárkányainak teljes körű portalanítását, öko-barát takarítószeres tisztítását, alapos, precíz munkavégzéssel, rövid határidőn belül is.

Ragyogó ablakok kellenek?

Amennyiben szeretnéd, ha ablakaid tisztán ragyogjanak, vedd fel velünk a kapcsolatot. Igény szerint, természetesen, bármilyen más takarítási munkát is elvállalunk.

Hívj vagy írj nekünk, és az árajánlatkérés beérkezésétől számított 24 órán belül reagálunk a megkeresésre.

Az ajánlatkérés és helyszíni felmérés minden esetben ingyenes és kötelezettségmentes.

Hívj minket most!

06 20 575-15-95

Hívj!